Hasła do krzyżówek pasujące do opisu: Jak nazywa się NAPÓJ Z PASTERYZOWANEGO PODDANEGO FERMENTACJI MLEKA

NAPÓJ Z PASTERYZOWANEGO PODDANEGO FERMENTACJI MLEKA - Krzyżówka

Poniżej znaj­duje się li­sta wszys­tkich zna­lezio­nych ha­seł krzy­żów­ko­wych pa­su­ją­cych do szu­ka­nego przez Cie­bie opisu.

KEFIR to:

napój z pasteryzowanego poddanego fermentacji mleka (na 5 lit.)



Sprawdź również inne opisy ha­sła: KEFIR

KEFIR to:

porcja kefiru, zazwyczaj jego opakowanie (kubeczek, kartonik), choć może to też być porcja podana w naczyniu, np. zamówiona w lokalu gastronomicznym (na 5 lit.)



KEFIR to:

musujący napój z mleka fermentowanego zawierający charakterystyczną mikroflorę ziaren kefirowych; napój zaliczany do produktów mleczarskich o najwyższych właściwościach odżywczych i do najstarszych w grupie mlecznych napojów fermentowanych (na 5 lit.)



Zobacz też inne ha­sła do krzy­żó­wek po­do­bne kon­teks­to­wo do szu­ka­ne­go przez Cie­bie opisu: "NAPÓJ Z PASTERYZOWANEGO PODDANEGO FERMENTACJI MLEKA". Zna­leź­liśmy ich w su­mie: 345

APERITIF, COLA, OUZO, MLEKO, MLECZARZ, NAPÓJ, KAWA MIELONA, KAWA ZBOŻOWA, LAKTOOWOWEGETARIANIN, UDÓJ, KAKAO, KAWA ZBOŻOWA, SALEP, SOMA, KROWIENIEC, KIJ, CZEDAR, SER PARMEZAŃSKI, NEKTAR, EDAM, SER PARMEŃSKI, SER PLEŚNIOWY, MAKUMBA, SIDA, GROG, SER LIMBURSKI, GRZANIEC, GRAPPA, HŁADYSZA, KAJMAK, KEFIR, HERBATA CZARNA, MLEKO W PROSZKU, LAKTOROL, ANTYPAST, SER EMENTALSKI, PRZEPITKA, KWASZONKA, ZAPITKA, ELIKSIR, RUM, KOKTAJL, LIMBURGER, NAPÓJ GAZOWANY, DOIWO, KWAŚNE MLEKO, GAZ WYSYPISKOWY, KUMYS, ARABICA, KWAŚNE MLEKO, HERBATA, GRZANKA, SER PODPUSZCZKOWY, ARAK, KAWA MIELONA, GAZ SKŁADOWISKOWY, RATAFIA, LAMA, KAJMAK, OSCYPEK, LAMPKA MAŚLANA, ICE TEA, FRUGO, CZARNA KAWA, KWAS CHLEBOWY, GRZYBEK KEFIROWY, LAKTACJA, EDAMMER, FANTA, LEMONIADA, BACIK, FERMENTACJA MLEKOWA, WINIFIKACJA, COLA, TOST FRANCUSKI, ARFA, INKA, KAIMAK, RUM, RAKIJA, KOŹLAK PSZENICZNY, LAKTOWEGETARIANIN, MAZUN, SPRITE, ORANŻADA, JOGURT, BIAŁA HERBATA, PISCO, KEFIR, KUMYS, POPITA, KWOTA MLECZNA, ORANŻADA, ORANŻADA, ORANŻADA, BUZA, KIRSZ, HERBATKA, SER SOJOWY, GOŁKA, OWSIANKA, KAKAO, LIKWOR, PRZERÓB, SER, KAWA BEZKOFEINOWA, CUKIER PUDER, ZBITEŃ, FERMENTACJA ANAEROBOWA, FERMENTACJA ALKOHOLOWA, TWAROŻEK, MOZZARELLA, FOSFOPROTEINA, MLECZNICA, KONIAK, GRAPPA, GRENADYNA, PIWKO, PEPSI, KROWIAK, LIPMANN, NAPÓJ, LAVAL, FETA, ZSIADŁE MLEKO, COCA-COLA, SERNIK, MLEKOWIEC, MAŚLANKA, KOKTAJL, BYDŁO, TWARÓG, REKTYFIKACJA SPIRYTUSU, TUCERNA, BUDYŃ, MASŁO, JOGURT, LAGER, LIMONIADA, DROŻDŻOWNIA, WINO OWOCOWE, LIKWOR, KAWA, HERBATA BIAŁA, KOLA, PYRKA, BIOGAZ, RUM, HAOMA, MIRINDA, WÓDKA, ZLEWNIA, KOMBUCZA, SIKI PANNY WERONIKI, SER TYLŻYCKI, ROZGRZEWACZ, OCET WINNY, MIÓD, CUSTARD, CHLEBEK PSZCZELI, GRZYBEK TYBETAŃSKI, ZSIADŁE MLEKO, LURA, ZUPA NIC, CYTRYNADA, KUMYS, TRAGIZM, OWCA ŚRUBOROGA, SER PODPUSZCZKOWY, KRUPNIK, KOLA, MASŁO, GOUDA, KRUSZON, POPITKA, NEKTAR, PARMEZAN, NAPÓJ WINOPOCHODNY, ZLEWNIA, PARZENICA, ELIKSIR, ZAPOJA, OLEJ FUZLOWY, KOZA, FANTA, JOGURCIK, ANTIGUA, MOSZCZ GRONOWY, ARAK, DROŻDŻARNIA, NAPÓJ, ZAPOJKA, BOCK, RACKA, PRZEPOJA, OWCA CZTEROROGA, WYTRAWNOŚĆ, FERMENTACJA MLECZANOWA, OSZCZYPEK, CHEDDAR, CHŁODNIK LITEWSKI, SAKE, SER, CZESTER, ZAPITA, BUDYŃ, SOMA, OWOLAKTARIANIN, OCET SPIRYTUSOWY, OWCA WIELOROGA, ZYMOLOGIA, LIKIER, MASCARPONE, MOQUECA, KEFIR, CZEKOLADA, KOŹLAK, PIWO, CHLEB PSZCZELI, KISIEL MLECZNY, KOZA, DOJNICA, OWCA JACOBA, KAWA ROZPUSZCZALNA, CACHAÇA, BOZA, MAZAGRAN, DOJARKA, SAKE, ZAJZAJER, BESZAMEL, DRINK, PODMIOT LOGICZNY, KAWA, SKOPEK, TONIK, PIWO KOZICOWE, SALAMI, LAMA, CHLEB, ROBUSTA, PIWO, DONIZETTI, ZIELONA WRÓŻKA, NAPÓJ WYSKOKOWY, ARMANIAK, ŻĘTYCA, KRZYWA BALISTYCZNA, TONIK, RICOTTA, SORBET, BYDŁO DOMOWE, ENERGETYK, GORGONZOLA, LAGER, TYMBARK, BRIE, NIC, SMOOTHIE, FANTA, EMENTALER, ZRAZIK, DEKOKT, KAWA, NALEŚNIK, BRYNDZA, TRAGICZNOŚĆ, KOKTAJL, PIWO, MARGARYNA, TRUNEK, SER EDAMSKI, ODSTAWA, POWINNOŚĆ, LEMONIADA, WYRÓB SPIRYTUSOWY, WÓDKA, PRZEPOJKA, POIDŁO, OWCA, COCKTAIL, SIKI ŚWIĘTEJ WERONIKI, KORBACZ, PEPSI, KISZONKA, KAWA, HŁADYSZA, CHICHA, PIWO, KAYMAK, ORSZADA, PEPSI-COLA, KAWA MACCHIATO, KWAS, BUDYŃ, SIARA, KAKAO, KIRSZ, MLECZKO, ?WINO RÓŻOWE.

Ze względu na bar­dzo du­żą ilość róż­nych pa­su­ją­cych ha­seł z na­sze­go sło­wni­ka: 345 - ogra­ni­czy­liśmy ich wy­świe­tla­nie do pier­wszych 300!

Szukaj po haśle

Poniżej wpisz odga­dnię­te już li­te­ry - w miej­sce bra­ku­ją­cych li­ter, wpisz myśl­nik lub pod­kreśl­nik (czyli - lub _ ). Po wci­śnię­ciu przy­ci­sku "SZUKAJ HASŁA" wy­świe­tli­my wszys­tkie sło­wa, wy­ra­zy, wy­ra­że­nia i ha­sła pa­su­ją­ce do po­da­nych przez Cie­bie li­ter.
Im wię­cej li­ter po­dasz, tym do­kła­dniej­sze bę­dzie wy­szu­ki­wa­nie. Je­że­li w dłu­gim wy­ra­zie po­dasz ma­łą ilość od­ga­dnię­tych li­ter, mo­żesz otrzy­mać ogro­mnie du­żą ilość pa­su­ją­cych wy­ni­ków!

NAPÓJ Z PASTERYZOWANEGO PODDANEGO FERMENTACJI MLEKA się nie zgadza? Szukaj dalej

Poniżej wpisz opis po­da­ny w krzy­żów­ce dla ha­sła, któ­re­go nie mo­żesz od­gad­nąć. Po wci­śnię­ciu przy­ci­sku "SZUKAJ HASŁA" wy­świe­tli­my wszys­tkie sło­wa, wy­ra­zy, wy­ra­że­nia i ha­sła pa­su­ją­ce do po­da­nego przez Cie­bie opi­su.
Postaraj się przepisać opis dokładnie tak jak w krzyżówce!

Hasło do krzyżówek - podsumowanie

Najlepiej pasującym hasłem do krzyżowki dla podanego opisu jest:

Hasło krzyżówkowe do opisu: NAPÓJ Z PASTERYZOWANEGO PODDANEGO FERMENTACJI MLEKA
HasłoOpis hasła w krzyżówce
KEFIR napój z pasteryzowanego poddanego fermentacji mleka (na 5 lit.)

Definicje krzyżówkowe

KEFIR
napój z pasteryzowanego poddanego fermentacji mleka (na 5 lit.).

Oprócz NAPÓJ Z PASTERYZOWANEGO PODDANEGO FERMENTACJI MLEKA sprawdź również:

umowa między bankiem a klientem dotycząca lokowania środków pieniężnych zawierana na czas określony ,
obecnie Sturovo, miasto w Słowacji nad Dunajem ,
typ jachtu balastowego ,
założenie mówiące o tym, źe zużywanie danego środka trwałego (np. maszyny) przebiega równomiernie, a więc jego wartość spada regularnie w czasie ,
państwo w Afryce Zachodniej nad Zatoką Gwinejską, najludniejsze na kontynencie afrykańskim ,
każda dowolna zmiana stanu termodynamicznego układu fizycznego ,
rechocze w stawie ,
obrady organu o tej samej nazwie ,
mały przedmiot, drobiazg ,
aptekarska jednostka wagi ,
linia utworzona z ciągu odcinków w taki sposób, że żadne dwa następujące po sobie odcinki nie leżą na jednej prostej ,
obraz namalowany za pomocą farb temperowych ,
instytucja zajmująca się pieniędzmi; np. Kasa Stefczyka, kasa pożyczkowa, kasa chorych ,
trucizna z kulczyby ,
muflon europejski, Ovis aries musimon - gatunek ssaków łożyskowych z rzędu parzystokopytnych; pierwotnie występował tylko na Korsyce i Sardynii, później został introdukowany w wielu miejscach Europy ,
afrykańska stolica ,
urządzenie w kształcie tunelu służące do suszenia produktów przemysłowych nasączonych wszelkiego typu rozpuszczalnikami ,
w komunikacji: ten, który stoi za przekazem, jest jego autorem, jego źródłem ,
ktoś lub coś o znacznych rozmiarach ,
czynność pisania wiadomości (postów) na forach i innych platformach wymiany informacji i opinii w sieci Internet ,
taniość ,
drapieżnik z rodziny łaskowatych, wszystkożerny i padlinożerny; Eurazja, Ameryka Płn ,
Salvinia auriculata - gatunek paproci wodnych należący do rodziny salwiniowatych ,
otoczka smażonej ryby ,
wielkość fizyczna stosowana w statystycznym opisie zderzeń cząstek bądź obiektów ,
część mózgu; największe, tylne jądro wzgórza ,
... Schroder, b. kanclerz Niemiec ,
objaśnienie, komentarz, instrukcja do rozwiązywania zadań ,
czyn popełniony przez funkcjonariusza państwa komunistycznego w okresie od 17 września 1939 do 31 lipca 1990, polegający na stosowaniu represji lub innych form naruszania praw człowieka wobec jednostki lub grupy ludności. Określeniezbrodnia stalinowska zostało formalnie zastąpione przez określeniezbrodnia komunistyczna ,
WEBER

Komentarze - NAPÓJ Z PASTERYZOWANEGO PODDANEGO FERMENTACJI MLEKA. Dodaj komentarz

7+3 =

Poleć nas znajomym:

📧 🌐 💬 💼 📌 🐦
Quantcast