Hasła do krzyżówek pasujące do opisu: Jak nazywa się POTRAWA PRZYRZĄDZANA Z MLEKA I SKROBI Z DODATKAMI SMAKOWYMI

POTRAWA PRZYRZĄDZANA Z MLEKA I SKROBI Z DODATKAMI SMAKOWYMI - Krzyżówka

Poniżej znaj­duje się li­sta wszys­tkich zna­lezio­nych ha­seł krzy­żów­ko­wych pa­su­ją­cych do szu­ka­nego przez Cie­bie opisu.

BUDYŃ to:

potrawa przyrządzana z mleka i skrobi z dodatkami smakowymi (na 5 lit.)



Sprawdź również inne opisy ha­sła: BUDYŃ

BUDYŃ to:

produkt spożywczy, proszek, który po rozrobieniu z mlekiem (coraz częściej z wodą) i ugotowaniu daje budyń (na 5 lit.)



BUDYŃ to:

lekkostrawna potrawa (nie zawsze na słodko) przyrządzana na parze, na bazie żółtek jaj utartych z cukrem lub masłem oraz piany ubitej z białek (na 5 lit.)



BUDYŃ to:

porcja budyniu, tj. proszku, z którego po dodaniu mleka otrzymuje się budyń (na 5 lit.)



BUDYŃ to:

porcja już gotowego budyniu, tj. potrawy przyrządzanej z mleka i skrobi z dodatkami smakowymi (na 5 lit.)



Zobacz też inne ha­sła do krzy­żó­wek po­do­bne kon­teks­to­wo do szu­ka­ne­go przez Cie­bie opisu: "POTRAWA PRZYRZĄDZANA Z MLEKA I SKROBI Z DODATKAMI SMAKOWYMI". Zna­leź­liśmy ich w su­mie: 448

FETA, SIEKANKA, FLAKI, RAGOUT, MLECZNICA, FASOLKA SZPARAGOWA, SZPECLE, KEFIR, LECZO, MACZANKA, KOŁDUN, PŁOW, CUKIER WANILIOWY, GOŁĄBEK, GOFR, FITKA KAZIMIERSKA, RATAFIA, SUFLET, RETROGRADACJA, BUDYŃ, PIEROGI, FLAKI, FRYKAS, KUSKUS, KARP PO ŻYDOWSKU, STEK, GRYF, CZERWONA KAPUSTA, KLEIK, PROSZEK BUDYNIOWY, POLEWA, GOUDA, ZSIADŁE MLEKO, CHILI CON CARNE, BUDYŃ, BRIE, FILET, BRYJKA, CZEDAR, VATAPÁ, PLACEK, WURŚCIK, BUNDZ, CZARNA KAWA, KOZA, EMENTALER, ŚWIEŻONKA, TWAROŻEK, GOŁĄBECZEK, HAMBURGER, LAZANIA, OSZCZYPEK, KNYSZ, ROSTBRATEL, RATATOUILLE, DESEREK, MÓŻDŻEK, KIVIAK, SZASZŁYK, CZARNA, BYDŁO, POLENTA, SAMFAINA, CZEKOLADA PITNA, RACKA, PAELLA, SKUMBRIA, JENTYS, PIERÓG KARELSKI, ODSTAWA, KOKTAJL, RAGOUT, UDÓJ, ZUPA, SER EMENTALSKI, KROKIET, SER ŻÓŁTY, OMLET, SZAŁARMA, MASA KAJMAKOWA, FASOLKA PO BRETOŃSKU, OMLET, CHOŁODEĆ, ZIEMNIAK SKROBIOWY, FAŁSZYWA RYBA, DRUGIE, MOQUECA, GĘSI PIPEK, PIURE, MLECZKO, KUSKUS, FONDUE, SALTIMBOCCA, DOJNICA, AUSZPIK, KUMYS, GOŁĄBKI, MUMETAL, PARZENICA, BEFSZTYK, ZAPIEKANKA, TEMPURA, YORKSHIRE PUDDING, ZRAZ, SER PARMEZAŃSKI, TAPIOKA, SUKIJAKI, ZIEMNIAKI, ŚLEPY ŚLEDŹ, JAJECZNICA, SER, CONFIT, PIZZERKA, TWARÓG, BESZAMEL, TUMBET, BALUT, KOTLET, RATATUJA, PULARDA, BIGOS, JOGURT, LEGUMINA, BRYNDZA, KACZKA, COCIDO, KROCHMAL, MOZZARELLA, OWCA, PRZYSTAWKA, FORSZMAK, PRZETWÓR MLECZNY, TARTYNKA, WĄTRÓBKA, ANTIGUA, MASŁO, DOSA, MARGARYNA, MIĘSO, WOŁOWINA, OSCYPEK, KWOTA MLECZNA, ALPAKS, SZAŁOT, PUDDING, CZULENT, FASOLA SZPARAGOWA, ROLADA, KAJMAK, PAPRYKARZ, PIELMIENI, HUMMUS, ŚLĄSKIE NIEBO, NADZIEWKA, GULASZ, LEMIESZKA, COCKTAIL, NIC, ŻĘTYCA, SALAMI, TARTINKA, HŁADYSZA, SKROBIA ZIEMNIACZANA, KOCIOŁEK, SER PODPUSZCZKOWY, JAJECZNICA, ZUPA, LUTEFISK, PASCHA, PIZZA, SER PARMEŃSKI, SKOPEK, PYRKA, BRATKARTOFLE, ZBOŻE, PAZIBRODA, PYRKI, WURST, SER SOJOWY, KUMYS, BIGOS, SERNIK, DESER, CZESTER, CHOWDER, MLEKOWIEC, ORSZADA, KAJMAK, RYBA PO GRECKU, ŻEBERKA, ZRAZ, KOSZER, PRZERÓB, ZUPINA, PEPERONATA, SER TYLŻYCKI, OWCA JACOBA, PIZZA, PULPET, FONDUE SEROWE, TATAR, OWCA CZTEROROGA, PASCHA, MAMAŁYGA, LAZANIE, SAGOWCOWE, PIECZEŃ, TREPANG, SER JABŁKOWY, SERNIK, BURGER, PIEROGI, SHOARMA, SZTUKAMIĘS, SER, KARTOFLE, JAJA PRAWICZKÓW, KOPYTKA, KAIMAK, BEFSZTYK TATARSKI, TOFU, RATATUJ, HEKELE, RUMSZTYK, LAVAL, MLEKO, DEKSTRYNA, SZASZŁYK, MASALA DOSA, ZACIERKA, PUDDING, TORTILLA ESPANOLA, SMOOTHIE, PRAŻONKA, OLLA PODRIDA, PIECZONKA, PŁATKI, SMAŻENINA, RACHATŁUKUM, BENGALSKI OGIEŃ, TWAROŻEK, ZRAZIK, SER LIMBURSKI, LAKTOWEGETARIANIN, KREWETKI, KLAJSTER, CIULIM, KISIEL MLECZNY, SAMICA MLECZNA, PITA, PUREE, MIĘSIWO, MAMAŁYGA, POTRAWA, JOGURCIK, KEBS, GORGONZOLA, KUTIA, PILAW, CHIMICHANGA, JAK, MLEKO W PROSZKU, BRYJA, CHEDDAR, LAMA, MIÓD BERNARDYŃSKI, BIGOS, HAGGIS, MAKUMBA, INDYK, MLECZARZ, KLUCHA, CIASTO, FLACZKI, KWAŚNE MLEKO, BUDYŃ, SZNYCEL WIEDEŃSKI, ZSIADŁE MLEKO, CHESTER, AMYLOFAGIA, GZIK, FLAKI, GAJAL, KAYMAK, KOTLET, PYRY, KISIEL, LAKTACJA, RISOTTO, GOŁKA, CZARNA POLEWKA, OKROSZKA, PODPUSZCZKA, KIEŁBASA, GĘŚ, SILUMIN, KEBAB, KUTER, SZTOKFISZ, ?KORBACZ.

Ze względu na bar­dzo du­żą ilość róż­nych pa­su­ją­cych ha­seł z na­sze­go sło­wni­ka: 448 - ogra­ni­czy­liśmy ich wy­świe­tla­nie do pier­wszych 300!

Szukaj po haśle

Poniżej wpisz odga­dnię­te już li­te­ry - w miej­sce bra­ku­ją­cych li­ter, wpisz myśl­nik lub pod­kreśl­nik (czyli - lub _ ). Po wci­śnię­ciu przy­ci­sku "SZUKAJ HASŁA" wy­świe­tli­my wszys­tkie sło­wa, wy­ra­zy, wy­ra­że­nia i ha­sła pa­su­ją­ce do po­da­nych przez Cie­bie li­ter.
Im wię­cej li­ter po­dasz, tym do­kła­dniej­sze bę­dzie wy­szu­ki­wa­nie. Je­że­li w dłu­gim wy­ra­zie po­dasz ma­łą ilość od­ga­dnię­tych li­ter, mo­żesz otrzy­mać ogro­mnie du­żą ilość pa­su­ją­cych wy­ni­ków!

POTRAWA PRZYRZĄDZANA Z MLEKA I SKROBI Z DODATKAMI SMAKOWYMI się nie zgadza? Szukaj dalej

Poniżej wpisz opis po­da­ny w krzy­żów­ce dla ha­sła, któ­re­go nie mo­żesz od­gad­nąć. Po wci­śnię­ciu przy­ci­sku "SZUKAJ HASŁA" wy­świe­tli­my wszys­tkie sło­wa, wy­ra­zy, wy­ra­że­nia i ha­sła pa­su­ją­ce do po­da­nego przez Cie­bie opi­su.
Postaraj się przepisać opis dokładnie tak jak w krzyżówce!

Hasło do krzyżówek - podsumowanie

Najlepiej pasującym hasłem do krzyżowki dla podanego opisu jest:

Hasło krzyżówkowe do opisu: POTRAWA PRZYRZĄDZANA Z MLEKA I SKROBI Z DODATKAMI SMAKOWYMI
HasłoOpis hasła w krzyżówce
BUDYŃ potrawa przyrządzana z mleka i skrobi z dodatkami smakowymi (na 5 lit.)

Definicje krzyżówkowe

BUDYŃ
potrawa przyrządzana z mleka i skrobi z dodatkami smakowymi (na 5 lit.).

Oprócz POTRAWA PRZYRZĄDZANA Z MLEKA I SKROBI Z DODATKAMI SMAKOWYMI sprawdź również:

umowa między bankiem a klientem dotycząca lokowania środków pieniężnych zawierana na czas określony ,
obecnie Sturovo, miasto w Słowacji nad Dunajem ,
typ jachtu balastowego ,
założenie mówiące o tym, źe zużywanie danego środka trwałego (np. maszyny) przebiega równomiernie, a więc jego wartość spada regularnie w czasie ,
państwo w Afryce Zachodniej nad Zatoką Gwinejską, najludniejsze na kontynencie afrykańskim ,
każda dowolna zmiana stanu termodynamicznego układu fizycznego ,
rechocze w stawie ,
obrady organu o tej samej nazwie ,
mały przedmiot, drobiazg ,
aptekarska jednostka wagi ,
linia utworzona z ciągu odcinków w taki sposób, że żadne dwa następujące po sobie odcinki nie leżą na jednej prostej ,
obraz namalowany za pomocą farb temperowych ,
instytucja zajmująca się pieniędzmi; np. Kasa Stefczyka, kasa pożyczkowa, kasa chorych ,
trucizna z kulczyby ,
muflon europejski, Ovis aries musimon - gatunek ssaków łożyskowych z rzędu parzystokopytnych; pierwotnie występował tylko na Korsyce i Sardynii, później został introdukowany w wielu miejscach Europy ,
afrykańska stolica ,
urządzenie w kształcie tunelu służące do suszenia produktów przemysłowych nasączonych wszelkiego typu rozpuszczalnikami ,
w komunikacji: ten, który stoi za przekazem, jest jego autorem, jego źródłem ,
ktoś lub coś o znacznych rozmiarach ,
czynność pisania wiadomości (postów) na forach i innych platformach wymiany informacji i opinii w sieci Internet ,
taniość ,
drapieżnik z rodziny łaskowatych, wszystkożerny i padlinożerny; Eurazja, Ameryka Płn ,
Salvinia auriculata - gatunek paproci wodnych należący do rodziny salwiniowatych ,
otoczka smażonej ryby ,
wielkość fizyczna stosowana w statystycznym opisie zderzeń cząstek bądź obiektów ,
część mózgu; największe, tylne jądro wzgórza ,
... Schroder, b. kanclerz Niemiec ,
objaśnienie, komentarz, instrukcja do rozwiązywania zadań ,
czyn popełniony przez funkcjonariusza państwa komunistycznego w okresie od 17 września 1939 do 31 lipca 1990, polegający na stosowaniu represji lub innych form naruszania praw człowieka wobec jednostki lub grupy ludności. Określeniezbrodnia stalinowska zostało formalnie zastąpione przez określeniezbrodnia komunistyczna ,
WEBER

Komentarze - POTRAWA PRZYRZĄDZANA Z MLEKA I SKROBI Z DODATKAMI SMAKOWYMI. Dodaj komentarz

1+7 =

Poleć nas znajomym:

📧 🌐 💬 💼 📌 🐦
Quantcast