Hasła do krzyżówek pasujące do opisu: Jak nazywa się SUROWA, WŁOSKA SZYNKA O ŁAGODNYM SMAKU WYTWARZANA Z UDŹCÓW WIEPRZOWYCH

SUROWA, WŁOSKA SZYNKA O ŁAGODNYM SMAKU WYTWARZANA Z UDŹCÓW WIEPRZOWYCH - Krzyżówka

Poniżej znaj­duje się li­sta wszys­tkich zna­lezio­nych ha­seł krzy­żów­ko­wych pa­su­ją­cych do szu­ka­nego przez Cie­bie opisu.

PARMA to:

surowa, włoska szynka o łagodnym smaku wytwarzana z udźców wieprzowych (na 5 lit.)



SZYNKA PARMEŃSKA to:

surowa, włoska szynka o łagodnym smaku wytwarzana z udźców wieprzowych (na 15 lit.)



Sprawdź również inne opisy ha­sła: PARMA

PARMA to:

rodzaj tarczy rzymskiej (na 5 lit.)



PARMA to:

surowa, włoska szynka o łagodnym smaku wytwarzana z udźców wieprzowych (na 5 lit.)



PARMA to:

Plectorhinchus mediterraneus - gatunek ryby z rodziny luszczowatych (na 5 lit.)



Zobacz też inne ha­sła do krzy­żó­wek po­do­bne kon­teks­to­wo do szu­ka­ne­go przez Cie­bie opisu: "SUROWA, WŁOSKA SZYNKA O ŁAGODNYM SMAKU WYTWARZANA Z UDŹCÓW WIEPRZOWYCH". Zna­leź­liśmy ich w su­mie: 294

ŚLUZ SZYJKOWY, CIARKA, MIKOTOKSYNA, SMAK, MARKER NOWOTWOROWY, PODNIEBIENIE, KASZA GRYCZANA, TARNINA, PTASIE MLECZKO, LISIECKA, COLESLAW, PASTURMA, MĄKA KUKURYDZIANA, ŻYWICA, PIEPRZ GWINEJSKI, MIĘTÓWKA, PRZĘDZA ZGRZEBNA, CIĄGUTKA, LARGHETTO, DYMKA, JOGURCIK, GORGONZOLA, USZY SZTRAMBERSKIE, HARISSA, KWASIOR, BUKIET, KANCONETA, LAUDA, PIRI-PIRI, TRAPIŚCI, BASTURMA, KAPUSTA, POR, PASTEL, KWAŚNOŚĆ, POSMAK, SZYNKA, ANANASÓWKA, PEPPERONI, PIEPRZ CZERWONY, ALFA ROMEO, MORDOKLEJKA, CYTRYNÓWKA, PIADINA, ARDO, DYZGUST, CYTRYNADA, MORA, VEZZ ALI, SENSINI, PASZTETÓWKA, GAMBARA, KARA, MIODOWNIK, NEGRI, SORBIT, CIĄGUTEK, SWEET, PARMA, COLONNA, KAPUSTA WŁOSKA, BRIE, ORZECHOWIEC, PIZZA, CUKIER, PIEPRZ AFRYKAŃSKI, MARGARYNA, DELICJE, LEGHORN, WĘŻÓWKA, ORZESZEK PINIOWY, SUPERTOSKAN, GOŁĄBECZEK, KULTURA STARTEROWA, WYDZIELINA, ROOIBOS, CZEREŚNIA, KAMORA, LIMONIADA, KISZKA WĄTROBIANA, WANILIÓWKA, POLENTA, SIWUCHA, PARTIA WŁOSKA, ŚLIWKÓWKA, ŻABA WŁOSKA, LANCIA, KIWI, BELLUTTI, KWAS, BANANA SPLIT, RARYTASIK, KUBECZEK SMAKOWY, LODY, DROPS, KANGUR PARMA, CANZONA, SINGLE MALT, CEGŁA DOLOMITOWA, PIECZARKOWA, LEMONIADA, KAROTA, KISZKA PASZTETOWA, CHESTER, SUBSTANCJA POZAKOMÓRKOWA, CHEDDAR, CATALANI, MLECZKO PSZCZELE, GOŁĄBKA, RARYTAS, OCET JABŁKOWY, MIĘTÓWKA, AMARETTO, WHISKY SŁODOWA, JAMÓN IBÉRICO, CONSAGRA, CIĄG, AFLATOKSYNA, NOŚNA, PASZTETOWA, WYŚMIENITOŚĆ, NIEGUSTOWNOŚĆ, WIŚNIÓWKA, CYNADRY, MATERIA AUTOCHTONICZNA, LEBERWURST, KANCONA, ROMADUR, SZYNKA SZWARCWALDZKA, GALARETKA, MLEKOWIEC, SIMEONI, BARBIERI, PEPERONI, KISZKA PODGARDLANA, KĄPA, JUTA, CACCINI, COSSOTTO, GORZKA, CHILLI, PATTI, WODA SŁONA, FILOLOGIA WŁOSKA, PSIARKA, CIERPKOŚĆ, ORANŻADA, PABIALGINA, MANGO, WŁOSKOŚĆ, ZAKAŻENIE PORONNE, PSZCZOŁA WŁOSKA, WKŁADKA, CAMORRA, FILOLOGIA WŁOSKA, SAMODZIAŁ, BRYNDZA, CYNAMONÓWKA, CERAMIKA SZNUROWA, TONIK, BIAŁY CHLEB, ZĄBEK CZOSNKU, LEBERWURSZT, WEŁNA MERYNOSOWA, GRANAT, ŻURAWINÓWKA, GALARETKA, FALA NOŚNA, WĘGIEL DRZEWNY, TOKAMAK, BISIOR, KINDZIUK, OPRZĘD, GOŁĄBEK, BUFFO, POSTRZEGANIE POZAZMYSŁOWE, SOLFERINO, KANCONA, OBLAT, LWIE GŁOWY, KUBEK SMAKOWY, KRUPNIK, KAMORRA, CIASTO PTYSIOWE, OWOCNIK, FERRARI, LEN, ANYŻEK, BALLATA, ARDO, POLEPSZACZ, SKWARKI, WĄTROBIANKA, PROTROMBINA, BOROWIKOWA, TRILLINI, MACANKA, JALAPENO, CAMPANELLA, RISOTTO, PRZYPRAWY KORZENNE, CYNAMON BIAŁY, POLENTA, SZYNKA SERRANO, PSI GRZYB, KIEŁBASA LISIECKA, IMPERIAL, ŚLIWÓWKA, PODRYDZYK OSTRY, KISZKA KASZANA, STRACCIATELLA, DELIKATNOŚĆ, JAD KIEŁBASIANY, BALENIT, PIOŁUN, OSTERIA, WYTRAWNOŚĆ, ALERAMO, DELEDDA, WYRÓB CZEKOLADOPODOBNY, MELON, CALLAS, LOREN, KOCANKA WŁOSKA, ANTOKOLSKI, CIERNIÓWKA, MIÓD SZTUCZNY, TRASZKA WŁOSKA, CEGŁA KRZEMIONKOWA, CZUSZKA, ŻYLETA, KRZYŻ POKUTNY, WAFEL, KASZANKA, KWAS BURSZTYNOWY, CHABLIS, TARANTULA WŁOSKA, CIENKUSZ, SIKACZ, SWOISTY ANTYGEN STERCZOWY, PERRONE, SZYNKA PARMEŃSKA, SZALOTKA, GOŁĘBICA, SZYNKA, JĘZYK, LEBERKA, WIŚNIAK, EMENTALER, TARKA, PIEPRZ ZIOŁOWY, PIŁA, REPUBLIKA WŁOSKA, GALLI, SERAO, OCET, CIĄG, MYKOTOKSYNA, FILOLOGIA WŁOSKA, PARMA, SZYNKA, ZIMNE NÓŻKI, HUBA OWCZA, LAUDA, PIZZA, RYGOR, CEKIN, KIPER, JOGURT, RZODKIEWKA, KAROTKA, PADACZKA SOMATOSENSORYCZNA, GRZYBEK GORZKI, ROŚLINA OLEJKODAJNA, LEBERA, WINO ZIOŁOWE, MGLEJARKA, KRUPNIOK, SZOŁDRA, WASABI, EKOSYSTEM AUTOTROFICZNY, ORZECH, PIZZA WŁOSKA, RISOTTO, ROMADUR, TEBALDI, PUMPERNIKIEL, STARTER, PARMA, SALTIMBOCCA, TOKSYNA, GOŁĘBIĄTKO, CEGŁA SZAMOTOWA, ?GORZKI RYDZEK.

Szukaj po haśle

Poniżej wpisz odga­dnię­te już li­te­ry - w miej­sce bra­ku­ją­cych li­ter, wpisz myśl­nik lub pod­kreśl­nik (czyli - lub _ ). Po wci­śnię­ciu przy­ci­sku "SZUKAJ HASŁA" wy­świe­tli­my wszys­tkie sło­wa, wy­ra­zy, wy­ra­że­nia i ha­sła pa­su­ją­ce do po­da­nych przez Cie­bie li­ter.
Im wię­cej li­ter po­dasz, tym do­kła­dniej­sze bę­dzie wy­szu­ki­wa­nie. Je­że­li w dłu­gim wy­ra­zie po­dasz ma­łą ilość od­ga­dnię­tych li­ter, mo­żesz otrzy­mać ogro­mnie du­żą ilość pa­su­ją­cych wy­ni­ków!

SUROWA, WŁOSKA SZYNKA O ŁAGODNYM SMAKU WYTWARZANA Z UDŹCÓW WIEPRZOWYCH się nie zgadza? Szukaj dalej

Poniżej wpisz opis po­da­ny w krzy­żów­ce dla ha­sła, któ­re­go nie mo­żesz od­gad­nąć. Po wci­śnię­ciu przy­ci­sku "SZUKAJ HASŁA" wy­świe­tli­my wszys­tkie sło­wa, wy­ra­zy, wy­ra­że­nia i ha­sła pa­su­ją­ce do po­da­nego przez Cie­bie opi­su.
Postaraj się przepisać opis dokładnie tak jak w krzyżówce!

Hasło do krzyżówek - podsumowanie

Najlepiej pasującymi hasłami do krzyżówki dla podanego opisu są:

Hasła krzyżówkowe do opisu: SUROWA, WŁOSKA SZYNKA O ŁAGODNYM SMAKU WYTWARZANA Z UDŹCÓW WIEPRZOWYCH
HasłoOpis hasła w krzyżówce
PARMA surowa, włoska szynka o łagodnym smaku wytwarzana z udźców wieprzowych (na 5 lit.)
SZYNKA PARMEŃSKA surowa, włoska szynka o łagodnym smaku wytwarzana z udźców wieprzowych (na 15 lit.)

Definicje krzyżówkowe

PARMA
surowa, włoska szynka o łagodnym smaku wytwarzana z udźców wieprzowych (na 5 lit.).
SZYNKA PARMEŃSKA
surowa, włoska szynka o łagodnym smaku wytwarzana z udźców wieprzowych (na 15 lit.).

Oprócz SUROWA, WŁOSKA SZYNKA O ŁAGODNYM SMAKU WYTWARZANA Z UDŹCÓW WIEPRZOWYCH sprawdź również:

kod ISO 4217 szylinga Somalilandu ,
współpraca nawiązana przez przedsiębiorstwa lub inne podmioty prawne, aby zrealizować wspólny cel ,
GRZANKA; przyrumieniona obustronnie grzanka chleba ,
rodzaj pianobetonu, używany w budownictwie do izolacji ,
platykladus wschodni, dawniej żywotnik wschodni, Platycladus orientalis - gatunek rośliny iglastej należący do rodziny cyprysowatych; jedyny przedstawiciel monotypowego rodzaju biota; występuje w Korei, Mandżurii oraz na północnych obszarach Chin, uprawiany w Japonii, także w Europie, głównie w rejonie Morza Czarnego i Śródziemnego ,
francuski malarz i grafik (1832-83) portrety, martwe natury, sceny rodzajowe 'Śniadanie na trawie' ,
owoc cytrusowy pochodzący z rośliny o tej samej nazwie ,
pałeczka z kruchego ciasta podawana do zup, bulionów, barszczu ,
osoba, która opracowuje usprawnienia ,
śródpolny ptak z rzędu kuraków, szarobrązowa, pożyteczna (tępi stonkę ziemniaczaną), w Polsce pospolita, łowna ,
język z grupy prakrytów, które są językami indoaryjskimi ,
dobrze gdy dobre na przyszłość ,
mieszkaniec Londynu ,
lina do podciągania dolnej krawędzi żagla rejowego ,
chęć do działania ,
zawartość żołądka ,
mięso cienko rozbite i zrolowane razem z jakimś nadzieniem ,
to, ile coś jest warte (cena, jakość itp.) ,
osnujowate, Pamphiliidae - rodzina owadów z rzędu błonówek, z podrzędu rośliniarek ,
mieszkanka Chile, kobieta pochodzenia chilijskiego ,
mieszkaniec Sri Lanki, człowiek pochodzenia lankijskiego ,
przenośnie: rozrzutnik, ktoś, kto żyje ponad stan ,
siła działająca na poruszające się ciało fizyczne, która przeciwdziała poruszaniu się tego ciała ,
mieszkaniec Burundi, człowiek pochodzenia burundyjskiego ,
lekceweważąco, pogardliwie: osoba, która dorobiła się majątku i pozycji społecznej, wkroczyła na salony nie będąc osobą uprawnioną do tego z urodzenia, rażąca swoim brakiem ogłady, prostackim gustem itp ,
mieszkanka Kuwejtu, kobieta pochodzenia kuwejckiego ,
mieszkanka Makowa Podhalańskiego ,
człowiek, który coś projektuje, twórczo pracuje nad projektami różnego typu ,
mieszkanka Turcji, kobieta pochodzenia tureckiego ,
działania, zwane również usługami niematerialnymi, skierowane na człowieka, których celem jest kształtowanie i wzbogacanie jego zasobów fizycznych i intelektualnych, realizowane w takich obszarach jak edukacja, ochrona zdrowia, opieka społeczna, kultura lub rekreacja, i których rezultatem może być, np. wiedza, kwalifikacje zawodowe, informacja, porada, poprawa wyglądu, zdrowia lub odprężenie psychiczne

Komentarze - SUROWA, WŁOSKA SZYNKA O ŁAGODNYM SMAKU WYTWARZANA Z UDŹCÓW WIEPRZOWYCH. Dodaj komentarz

5-2 =

Poleć nas znajomym:

📧 🌐 💬 💼 📌 🐦
Quantcast