Poniżej znajduje się lista wszystkich znalezionych haseł krzyżówkowych pasujących do szukanego przez Ciebie opisu.
PARMA to:
surowa, włoska szynka o łagodnym smaku wytwarzana z udźców wieprzowych (na 5 lit.)
SZYNKA PARMEŃSKA to:
surowa, włoska szynka o łagodnym smaku wytwarzana z udźców wieprzowych (na 15 lit.)
PARMA to:
rodzaj tarczy rzymskiej (na 5 lit.)
PARMA to:
surowa, włoska szynka o łagodnym smaku wytwarzana z udźców wieprzowych (na 5 lit.)
PARMA to:
Plectorhinchus mediterraneus - gatunek ryby z rodziny luszczowatych (na 5 lit.)
Zobacz też inne hasła do krzyżówek podobne kontekstowo do szukanego przez Ciebie opisu: "SUROWA, WŁOSKA SZYNKA O ŁAGODNYM SMAKU WYTWARZANA Z UDŹCÓW WIEPRZOWYCH". Znaleźliśmy ich w sumie: 294
ŚLUZ SZYJKOWY, CIARKA, MIKOTOKSYNA, SMAK, MARKER NOWOTWOROWY, PODNIEBIENIE, KASZA GRYCZANA, TARNINA, PTASIE MLECZKO, LISIECKA, COLESLAW, PASTURMA, MĄKA KUKURYDZIANA, ŻYWICA, PIEPRZ GWINEJSKI, MIĘTÓWKA, PRZĘDZA ZGRZEBNA, CIĄGUTKA, LARGHETTO, DYMKA, JOGURCIK, GORGONZOLA, USZY SZTRAMBERSKIE, HARISSA, KWASIOR, BUKIET, KANCONETA, LAUDA, PIRI-PIRI, TRAPIŚCI, BASTURMA, KAPUSTA, POR, PASTEL, KWAŚNOŚĆ, POSMAK, SZYNKA, ANANASÓWKA, PEPPERONI, PIEPRZ CZERWONY, ALFA ROMEO, MORDOKLEJKA, CYTRYNÓWKA, PIADINA, ARDO, DYZGUST, CYTRYNADA, MORA, VEZZ ALI, SENSINI, PASZTETÓWKA, GAMBARA, KARA, MIODOWNIK, NEGRI, SORBIT, CIĄGUTEK, SWEET, PARMA, COLONNA, KAPUSTA WŁOSKA, BRIE, ORZECHOWIEC, PIZZA, CUKIER, PIEPRZ AFRYKAŃSKI, MARGARYNA, DELICJE, LEGHORN, WĘŻÓWKA, ORZESZEK PINIOWY, SUPERTOSKAN, GOŁĄBECZEK, KULTURA STARTEROWA, WYDZIELINA, ROOIBOS, CZEREŚNIA, KAMORA, LIMONIADA, KISZKA WĄTROBIANA, WANILIÓWKA, POLENTA, SIWUCHA, PARTIA WŁOSKA, ŚLIWKÓWKA, ŻABA WŁOSKA, LANCIA, KIWI, BELLUTTI, KWAS, BANANA SPLIT, RARYTASIK, KUBECZEK SMAKOWY, LODY, DROPS, KANGUR PARMA, CANZONA, SINGLE MALT, CEGŁA DOLOMITOWA, PIECZARKOWA, LEMONIADA, KAROTA, KISZKA PASZTETOWA, CHESTER, SUBSTANCJA POZAKOMÓRKOWA, CHEDDAR, CATALANI, MLECZKO PSZCZELE, GOŁĄBKA, RARYTAS, OCET JABŁKOWY, MIĘTÓWKA, AMARETTO, WHISKY SŁODOWA, JAMÓN IBÉRICO, CONSAGRA, CIĄG, AFLATOKSYNA, NOŚNA, PASZTETOWA, WYŚMIENITOŚĆ, NIEGUSTOWNOŚĆ, WIŚNIÓWKA, CYNADRY, MATERIA AUTOCHTONICZNA, LEBERWURST, KANCONA, ROMADUR, SZYNKA SZWARCWALDZKA, GALARETKA, MLEKOWIEC, SIMEONI, BARBIERI, PEPERONI, KISZKA PODGARDLANA, KĄPA, JUTA, CACCINI, COSSOTTO, GORZKA, CHILLI, PATTI, WODA SŁONA, FILOLOGIA WŁOSKA, PSIARKA, CIERPKOŚĆ, ORANŻADA, PABIALGINA, MANGO, WŁOSKOŚĆ, ZAKAŻENIE PORONNE, PSZCZOŁA WŁOSKA, WKŁADKA, CAMORRA, FILOLOGIA WŁOSKA, SAMODZIAŁ, BRYNDZA, CYNAMONÓWKA, CERAMIKA SZNUROWA, TONIK, BIAŁY CHLEB, ZĄBEK CZOSNKU, LEBERWURSZT, WEŁNA MERYNOSOWA, GRANAT, ŻURAWINÓWKA, GALARETKA, FALA NOŚNA, WĘGIEL DRZEWNY, TOKAMAK, BISIOR, KINDZIUK, OPRZĘD, GOŁĄBEK, BUFFO, POSTRZEGANIE POZAZMYSŁOWE, SOLFERINO, KANCONA, OBLAT, LWIE GŁOWY, KUBEK SMAKOWY, KRUPNIK, KAMORRA, CIASTO PTYSIOWE, OWOCNIK, FERRARI, LEN, ANYŻEK, BALLATA, ARDO, POLEPSZACZ, SKWARKI, WĄTROBIANKA, PROTROMBINA, BOROWIKOWA, TRILLINI, MACANKA, JALAPENO, CAMPANELLA, RISOTTO, PRZYPRAWY KORZENNE, CYNAMON BIAŁY, POLENTA, SZYNKA SERRANO, PSI GRZYB, KIEŁBASA LISIECKA, IMPERIAL, ŚLIWÓWKA, PODRYDZYK OSTRY, KISZKA KASZANA, STRACCIATELLA, DELIKATNOŚĆ, JAD KIEŁBASIANY, BALENIT, PIOŁUN, OSTERIA, WYTRAWNOŚĆ, ALERAMO, DELEDDA, WYRÓB CZEKOLADOPODOBNY, MELON, CALLAS, LOREN, KOCANKA WŁOSKA, ANTOKOLSKI, CIERNIÓWKA, MIÓD SZTUCZNY, TRASZKA WŁOSKA, CEGŁA KRZEMIONKOWA, CZUSZKA, ŻYLETA, KRZYŻ POKUTNY, WAFEL, KASZANKA, KWAS BURSZTYNOWY, CHABLIS, TARANTULA WŁOSKA, CIENKUSZ, SIKACZ, SWOISTY ANTYGEN STERCZOWY, PERRONE, SZYNKA PARMEŃSKA, SZALOTKA, GOŁĘBICA, SZYNKA, JĘZYK, LEBERKA, WIŚNIAK, EMENTALER, TARKA, PIEPRZ ZIOŁOWY, PIŁA, REPUBLIKA WŁOSKA, GALLI, SERAO, OCET, CIĄG, MYKOTOKSYNA, FILOLOGIA WŁOSKA, PARMA, SZYNKA, ZIMNE NÓŻKI, HUBA OWCZA, LAUDA, PIZZA, RYGOR, CEKIN, KIPER, JOGURT, RZODKIEWKA, KAROTKA, PADACZKA SOMATOSENSORYCZNA, GRZYBEK GORZKI, ROŚLINA OLEJKODAJNA, LEBERA, WINO ZIOŁOWE, MGLEJARKA, KRUPNIOK, SZOŁDRA, WASABI, EKOSYSTEM AUTOTROFICZNY, ORZECH, PIZZA WŁOSKA, RISOTTO, ROMADUR, TEBALDI, PUMPERNIKIEL, STARTER, PARMA, SALTIMBOCCA, TOKSYNA, GOŁĘBIĄTKO, CEGŁA SZAMOTOWA, ?GORZKI RYDZEK.
Poniżej wpisz odgadnięte już litery - w miejsce brakujących liter, wpisz myślnik lub podkreślnik (czyli - lub _ ). Po wciśnięciu przycisku
"SZUKAJ HASŁA" wyświetlimy wszystkie słowa, wyrazy, wyrażenia i hasła pasujące
do podanych przez Ciebie liter.
Im więcej liter podasz, tym dokładniejsze będzie wyszukiwanie. Jeżeli w długim wyrazie podasz małą
ilość odgadniętych liter, możesz otrzymać ogromnie dużą ilość pasujących wyników!
Poniżej wpisz opis podany w krzyżówce dla hasła, którego nie możesz odgadnąć. Po wciśnięciu przycisku
"SZUKAJ HASŁA" wyświetlimy wszystkie słowa, wyrazy, wyrażenia i hasła pasujące do podanego przez Ciebie opisu.
Postaraj się przepisać opis dokładnie tak jak w krzyżówce!
Najlepiej pasującymi hasłami do krzyżówki dla podanego opisu są:
Hasło | Opis hasła w krzyżówce |
---|---|
PARMA | surowa, włoska szynka o łagodnym smaku wytwarzana z udźców wieprzowych (na 5 lit.) |
SZYNKA PARMEŃSKA | surowa, włoska szynka o łagodnym smaku wytwarzana z udźców wieprzowych (na 15 lit.) |
Komentarze - SUROWA, WŁOSKA SZYNKA O ŁAGODNYM SMAKU WYTWARZANA Z UDŹCÓW WIEPRZOWYCH. Dodaj komentarz