Poniżej znajduje się lista wszystkich znalezionych haseł krzyżówkowych pasujących do szukanego przez Ciebie opisu.
PARMA to:
surowa, włoska szynka o łagodnym smaku wytwarzana z udźców wieprzowych (na 5 lit.)
SZYNKA PARMEŃSKA to:
surowa, włoska szynka o łagodnym smaku wytwarzana z udźców wieprzowych (na 15 lit.)
PARMA to:
rodzaj tarczy rzymskiej (na 5 lit.)
PARMA to:
surowa, włoska szynka o łagodnym smaku wytwarzana z udźców wieprzowych (na 5 lit.)
PARMA to:
Plectorhinchus mediterraneus - gatunek ryby z rodziny luszczowatych (na 5 lit.)
Zobacz też inne hasła do krzyżówek podobne kontekstowo do szukanego przez Ciebie opisu: "SUROWA, WŁOSKA SZYNKA O ŁAGODNYM SMAKU WYTWARZANA Z UDŹCÓW WIEPRZOWYCH". Znaleźliśmy ich w sumie: 294
PRZĘDZA ZGRZEBNA, KISZKA PASZTETOWA, LEGHORN, WASABI, BELLUTTI, TARNINA, COSSOTTO, ZAKAŻENIE PORONNE, ANANASÓWKA, CAMPANELLA, PERRONE, SUBSTANCJA POZAKOMÓRKOWA, KISZKA WĄTROBIANA, HARISSA, GORGONZOLA, CYTRYNÓWKA, KANCONETA, LAUDA, VEZZ ALI, ARDO, FERRARI, MORA, CIĄG, MATERIA AUTOCHTONICZNA, OCET JABŁKOWY, KANCONA, ORZECH, KAMORA, GOŁĄBEK, CYTRYNADA, MĄKA KUKURYDZIANA, PARMA, PIEPRZ ZIOŁOWY, GORZKA, FALA NOŚNA, CUKIER, KASZANKA, KUBEK SMAKOWY, KWAŚNOŚĆ, SENSINI, KWAS, NOŚNA, PABIALGINA, ALERAMO, KIWI, MGLEJARKA, KAPUSTA WŁOSKA, TOKAMAK, DYZGUST, LWIE GŁOWY, PIADINA, HUBA OWCZA, PEPERONI, LEMONIADA, PARMA, ROOIBOS, SMAK, WŁOSKOŚĆ, MYKOTOKSYNA, LEBERWURST, SZYNKA, ŚLIWÓWKA, RISOTTO, PASTURMA, LARGHETTO, WYTRAWNOŚĆ, SIWUCHA, PEPPERONI, AFLATOKSYNA, SUPERTOSKAN, LODY, POR, WAFEL, WKŁADKA, WIŚNIÓWKA, ORANŻADA, ROMADUR, CACCINI, CEGŁA SZAMOTOWA, COLONNA, SORBIT, JĘZYK, ANYŻEK, DROPS, BIAŁY CHLEB, MIKOTOKSYNA, GOŁĄBECZEK, KASZA GRYCZANA, KULTURA STARTEROWA, KIEŁBASA LISIECKA, CANZONA, GRZYBEK GORZKI, LISIECKA, DELICJE, PADACZKA SOMATOSENSORYCZNA, SOLFERINO, PIOŁUN, LOREN, SZYNKA SZWARCWALDZKA, CIERPKOŚĆ, USZY SZTRAMBERSKIE, GORZKI RYDZEK, LEBERWURSZT, FILOLOGIA WŁOSKA, RZODKIEWKA, PSIARKA, BANANA SPLIT, KRUPNIK, TRASZKA WŁOSKA, KAMORRA, ROŚLINA OLEJKODAJNA, KAROTA, PROTROMBINA, WĘGIEL DRZEWNY, JUTA, KISZKA PODGARDLANA, MARKER NOWOTWOROWY, BUFFO, PSI GRZYB, WHISKY SŁODOWA, FILOLOGIA WŁOSKA, KUBECZEK SMAKOWY, PIŁA, GRANAT, LANCIA, PATTI, CYNAMONÓWKA, PSZCZOŁA WŁOSKA, KWASIOR, WEŁNA MERYNOSOWA, JAMÓN IBÉRICO, SALTIMBOCCA, KRZYŻ POKUTNY, OBLAT, PODNIEBIENIE, SAMODZIAŁ, CEGŁA DOLOMITOWA, WĄTROBIANKA, PIEPRZ GWINEJSKI, WĘŻÓWKA, JOGURCIK, PIZZA, WODA SŁONA, TEBALDI, MIĘTÓWKA, CIĄG, CYNADRY, CIASTO PTYSIOWE, PTASIE MLECZKO, ALFA ROMEO, MLEKOWIEC, PIEPRZ AFRYKAŃSKI, TARANTULA WŁOSKA, RARYTAS, LIMONIADA, CEGŁA KRZEMIONKOWA, TRILLINI, RYGOR, MELON, KAPUSTA, AMARETTO, KAROTKA, GOŁĄBKA, SIMEONI, POLENTA, GOŁĘBICA, CAMORRA, PASZTETÓWKA, POLENTA, ANTOKOLSKI, BALENIT, ORZECHOWIEC, LAUDA, CIARKA, ARDO, CZUSZKA, PARMA, MANGO, WYDZIELINA, LEN, POSMAK, SZYNKA PARMEŃSKA, PIECZARKOWA, KANCONA, SIKACZ, PASTEL, CERAMIKA SZNUROWA, DYMKA, GOŁĘBIĄTKO, REPUBLIKA WŁOSKA, MARGARYNA, PODRYDZYK OSTRY, BISIOR, ŚLUZ SZYJKOWY, CYNAMON BIAŁY, MLECZKO PSZCZELE, COLESLAW, TRAPIŚCI, CHESTER, WIŚNIAK, PARTIA WŁOSKA, IMPERIAL, ŻURAWINÓWKA, CIENKUSZ, RARYTASIK, SZALOTKA, MIODOWNIK, KĄPA, MORDOKLEJKA, CATALANI, GALARETKA, DELIKATNOŚĆ, TARKA, SKWARKI, SZYNKA, WINO ZIOŁOWE, POSTRZEGANIE POZAZMYSŁOWE, SWOISTY ANTYGEN STERCZOWY, WANILIÓWKA, OCET, LEBERA, EMENTALER, TOKSYNA, WYŚMIENITOŚĆ, OSTERIA, KWAS BURSZTYNOWY, BALLATA, KINDZIUK, KOCANKA WŁOSKA, ORZESZEK PINIOWY, ŚLIWKÓWKA, BASTURMA, JOGURT, CEKIN, SINGLE MALT, KARA, SZYNKA SERRANO, SERAO, STRACCIATELLA, STARTER, ZIMNE NÓŻKI, GALLI, PASZTETOWA, SZOŁDRA, PIZZA WŁOSKA, KIPER, EKOSYSTEM AUTOTROFICZNY, PIEPRZ CZERWONY, MACANKA, GALARETKA, CONSAGRA, BOROWIKOWA, CHILLI, TONIK, POLEPSZACZ, ROMADUR, BARBIERI, KISZKA KASZANA, ŻYLETA, WYRÓB CZEKOLADOPODOBNY, BUKIET, BRIE, ZĄBEK CZOSNKU, CIĄGUTKA, ŻABA WŁOSKA, ŻYWICA, CIERNIÓWKA, LEBERKA, RISOTTO, JAD KIEŁBASIANY, CIĄGUTEK, FILOLOGIA WŁOSKA, CHEDDAR, OPRZĘD, PIZZA, PRZYPRAWY KORZENNE, NIEGUSTOWNOŚĆ, CALLAS, PUMPERNIKIEL, CZEREŚNIA, SWEET, CHABLIS, DELEDDA, PIRI-PIRI, MIÓD SZTUCZNY, BRYNDZA, SZYNKA, JALAPENO, KRUPNIOK, NEGRI, OWOCNIK, KANGUR PARMA, GAMBARA, ?MIĘTÓWKA.
Poniżej wpisz odgadnięte już litery - w miejsce brakujących liter, wpisz myślnik lub podkreślnik (czyli - lub _ ). Po wciśnięciu przycisku
"SZUKAJ HASŁA" wyświetlimy wszystkie słowa, wyrazy, wyrażenia i hasła pasujące
do podanych przez Ciebie liter.
Im więcej liter podasz, tym dokładniejsze będzie wyszukiwanie. Jeżeli w długim wyrazie podasz małą
ilość odgadniętych liter, możesz otrzymać ogromnie dużą ilość pasujących wyników!
Poniżej wpisz opis podany w krzyżówce dla hasła, którego nie możesz odgadnąć. Po wciśnięciu przycisku
"SZUKAJ HASŁA" wyświetlimy wszystkie słowa, wyrazy, wyrażenia i hasła pasujące do podanego przez Ciebie opisu.
Postaraj się przepisać opis dokładnie tak jak w krzyżówce!
Najlepiej pasującymi hasłami do krzyżówki dla podanego opisu są:
Hasło | Opis hasła w krzyżówce |
---|---|
PARMA | surowa, włoska szynka o łagodnym smaku wytwarzana z udźców wieprzowych (na 5 lit.) |
SZYNKA PARMEŃSKA | surowa, włoska szynka o łagodnym smaku wytwarzana z udźców wieprzowych (na 15 lit.) |
Komentarze - SUROWA, WŁOSKA SZYNKA O ŁAGODNYM SMAKU WYTWARZANA Z UDŹCÓW WIEPRZOWYCH. Dodaj komentarz