Hasła do krzyżówek pasujące do opisu: Jak nazywa się SUROWA, WŁOSKA SZYNKA O ŁAGODNYM SMAKU WYTWARZANA Z UDŹCÓW WIEPRZOWYCH

SUROWA, WŁOSKA SZYNKA O ŁAGODNYM SMAKU WYTWARZANA Z UDŹCÓW WIEPRZOWYCH - Krzyżówka

Poniżej znaj­duje się li­sta wszys­tkich zna­lezio­nych ha­seł krzy­żów­ko­wych pa­su­ją­cych do szu­ka­nego przez Cie­bie opisu.

PARMA to:

surowa, włoska szynka o łagodnym smaku wytwarzana z udźców wieprzowych (na 5 lit.)



SZYNKA PARMEŃSKA to:

surowa, włoska szynka o łagodnym smaku wytwarzana z udźców wieprzowych (na 15 lit.)



Sprawdź również inne opisy ha­sła: PARMA

PARMA to:

rodzaj tarczy rzymskiej (na 5 lit.)



PARMA to:

surowa, włoska szynka o łagodnym smaku wytwarzana z udźców wieprzowych (na 5 lit.)



PARMA to:

Plectorhinchus mediterraneus - gatunek ryby z rodziny luszczowatych (na 5 lit.)



Zobacz też inne ha­sła do krzy­żó­wek po­do­bne kon­teks­to­wo do szu­ka­ne­go przez Cie­bie opisu: "SUROWA, WŁOSKA SZYNKA O ŁAGODNYM SMAKU WYTWARZANA Z UDŹCÓW WIEPRZOWYCH". Zna­leź­liśmy ich w su­mie: 294

CIARKA, IMPERIAL, SUBSTANCJA POZAKOMÓRKOWA, SUPERTOSKAN, OCET, CHESTER, CONSAGRA, PADACZKA SOMATOSENSORYCZNA, JAMÓN IBÉRICO, ROMADUR, PATTI, GORZKA, DROPS, BUFFO, KWAŚNOŚĆ, ZIMNE NÓŻKI, TRAPIŚCI, WAFEL, WĘŻÓWKA, KĄPA, CIĄGUTKA, POLENTA, KASZANKA, TRILLINI, KRUPNIOK, ROŚLINA OLEJKODAJNA, NOŚNA, CANZONA, WKŁADKA, COSSOTTO, DELEDDA, KUBEK SMAKOWY, SERAO, MYKOTOKSYNA, GOŁĘBIĄTKO, CERAMIKA SZNUROWA, WIŚNIAK, CZEREŚNIA, GRANAT, PASZTETOWA, PODRYDZYK OSTRY, MGLEJARKA, COLESLAW, LAUDA, BISIOR, GALLI, SORBIT, PSIARKA, KAMORRA, GALARETKA, OCET JABŁKOWY, CHEDDAR, SINGLE MALT, CUKIER, RZODKIEWKA, MIODOWNIK, HUBA OWCZA, KISZKA PASZTETOWA, HARISSA, PIZZA, CZUSZKA, ORZECH, JALAPENO, SAMODZIAŁ, KIPER, FILOLOGIA WŁOSKA, NIEGUSTOWNOŚĆ, ŚLUZ SZYJKOWY, PROTROMBINA, ALFA ROMEO, WASABI, WĄTROBIANKA, GORZKI RYDZEK, ORANŻADA, SZYNKA, CIERNIÓWKA, LEBERWURSZT, ŻABA WŁOSKA, RISOTTO, CAMPANELLA, WĘGIEL DRZEWNY, MARGARYNA, ANANASÓWKA, KANGUR PARMA, KIEŁBASA LISIECKA, CIĄGUTEK, PARMA, USZY SZTRAMBERSKIE, PTASIE MLECZKO, WIŚNIÓWKA, BOROWIKOWA, POSMAK, CYTRYNADA, GALARETKA, CATALANI, ORZECHOWIEC, KAPUSTA WŁOSKA, JUTA, BRIE, BRYNDZA, PARMA, BIAŁY CHLEB, TOKSYNA, PIEPRZ GWINEJSKI, CACCINI, ANTOKOLSKI, ŻYLETA, RISOTTO, KRUPNIK, WYTRAWNOŚĆ, PODNIEBIENIE, DYMKA, ROMADUR, NEGRI, MATERIA AUTOCHTONICZNA, MORA, PIEPRZ ZIOŁOWY, KARA, FILOLOGIA WŁOSKA, OSTERIA, CEGŁA KRZEMIONKOWA, ALERAMO, MORDOKLEJKA, LAUDA, PASTEL, PSI GRZYB, KIWI, AFLATOKSYNA, WYDZIELINA, CIĄG, SWEET, MIĘTÓWKA, MELON, WEŁNA MERYNOSOWA, POR, TRASZKA WŁOSKA, GOŁĄBECZEK, LEBERWURST, SMAK, ROOIBOS, SWOISTY ANTYGEN STERCZOWY, KAROTKA, POSTRZEGANIE POZAZMYSŁOWE, PARMA, CIASTO PTYSIOWE, FALA NOŚNA, ARDO, WANILIÓWKA, ŻYWICA, BARBIERI, LANCIA, CIENKUSZ, JĘZYK, STARTER, RYGOR, CYNADRY, BALENIT, EMENTALER, MACANKA, LIMONIADA, PEPPERONI, WHISKY SŁODOWA, SZYNKA, PIEPRZ AFRYKAŃSKI, LEMONIADA, SALTIMBOCCA, SKWARKI, ŚLIWKÓWKA, KINDZIUK, TARNINA, KANCONA, KAPUSTA, GAMBARA, PSZCZOŁA WŁOSKA, POLEPSZACZ, SZYNKA SZWARCWALDZKA, RARYTASIK, CYNAMONÓWKA, JAD KIEŁBASIANY, LEBERA, OWOCNIK, SZYNKA, MLEKOWIEC, PIZZA, REPUBLIKA WŁOSKA, LISIECKA, BELLUTTI, BALLATA, KULTURA STARTEROWA, GOŁĄBKA, OPRZĘD, RARYTAS, CIĄG, PIECZARKOWA, WYŚMIENITOŚĆ, PIŁA, AMARETTO, CEKIN, POLENTA, KAMORA, CHABLIS, LEBERKA, KUBECZEK SMAKOWY, WODA SŁONA, MARKER NOWOTWOROWY, SIKACZ, DELICJE, COLONNA, FILOLOGIA WŁOSKA, CEGŁA SZAMOTOWA, DELIKATNOŚĆ, SZOŁDRA, SIWUCHA, JOGURT, SZYNKA PARMEŃSKA, KOCANKA WŁOSKA, MIĘTÓWKA, CALLAS, KISZKA KASZANA, LEGHORN, GORGONZOLA, SENSINI, WŁOSKOŚĆ, TEBALDI, CYNAMON BIAŁY, ŚLIWÓWKA, EKOSYSTEM AUTOTROFICZNY, PASZTETÓWKA, KWAS, LOREN, BUKIET, BANANA SPLIT, GOŁĘBICA, MANGO, PABIALGINA, WINO ZIOŁOWE, CEGŁA DOLOMITOWA, PIEPRZ CZERWONY, CIERPKOŚĆ, SZYNKA SERRANO, TOKAMAK, CYTRYNÓWKA, KRZYŻ POKUTNY, PARTIA WŁOSKA, PASTURMA, TARANTULA WŁOSKA, KWAS BURSZTYNOWY, MIKOTOKSYNA, FERRARI, JOGURCIK, ARDO, ZAKAŻENIE PORONNE, SIMEONI, CHILLI, MLECZKO PSZCZELE, KASZA GRYCZANA, DYZGUST, ŻURAWINÓWKA, PIADINA, PIOŁUN, SZALOTKA, STRACCIATELLA, MIÓD SZTUCZNY, LEN, KAROTA, PERRONE, KWASIOR, PIRI-PIRI, BASTURMA, WYRÓB CZEKOLADOPODOBNY, KISZKA PODGARDLANA, GRZYBEK GORZKI, LARGHETTO, VEZZ ALI, OBLAT, PIZZA WŁOSKA, TARKA, ORZESZEK PINIOWY, TONIK, PRZYPRAWY KORZENNE, SOLFERINO, KANCONA, CAMORRA, KISZKA WĄTROBIANA, PUMPERNIKIEL, PRZĘDZA ZGRZEBNA, LWIE GŁOWY, GOŁĄBEK, KANCONETA, PEPERONI, ZĄBEK CZOSNKU, LODY, MĄKA KUKURYDZIANA, ?ANYŻEK.

Szukaj po haśle

Poniżej wpisz odga­dnię­te już li­te­ry - w miej­sce bra­ku­ją­cych li­ter, wpisz myśl­nik lub pod­kreśl­nik (czyli - lub _ ). Po wci­śnię­ciu przy­ci­sku "SZUKAJ HASŁA" wy­świe­tli­my wszys­tkie sło­wa, wy­ra­zy, wy­ra­że­nia i ha­sła pa­su­ją­ce do po­da­nych przez Cie­bie li­ter.
Im wię­cej li­ter po­dasz, tym do­kła­dniej­sze bę­dzie wy­szu­ki­wa­nie. Je­że­li w dłu­gim wy­ra­zie po­dasz ma­łą ilość od­ga­dnię­tych li­ter, mo­żesz otrzy­mać ogro­mnie du­żą ilość pa­su­ją­cych wy­ni­ków!

SUROWA, WŁOSKA SZYNKA O ŁAGODNYM SMAKU WYTWARZANA Z UDŹCÓW WIEPRZOWYCH się nie zgadza? Szukaj dalej

Poniżej wpisz opis po­da­ny w krzy­żów­ce dla ha­sła, któ­re­go nie mo­żesz od­gad­nąć. Po wci­śnię­ciu przy­ci­sku "SZUKAJ HASŁA" wy­świe­tli­my wszys­tkie sło­wa, wy­ra­zy, wy­ra­że­nia i ha­sła pa­su­ją­ce do po­da­nego przez Cie­bie opi­su.
Postaraj się przepisać opis dokładnie tak jak w krzyżówce!

Hasło do krzyżówek - podsumowanie

Najlepiej pasującymi hasłami do krzyżówki dla podanego opisu są:

Hasła krzyżówkowe do opisu: SUROWA, WŁOSKA SZYNKA O ŁAGODNYM SMAKU WYTWARZANA Z UDŹCÓW WIEPRZOWYCH
HasłoOpis hasła w krzyżówce
PARMA surowa, włoska szynka o łagodnym smaku wytwarzana z udźców wieprzowych (na 5 lit.)
SZYNKA PARMEŃSKA surowa, włoska szynka o łagodnym smaku wytwarzana z udźców wieprzowych (na 15 lit.)

Definicje krzyżówkowe

PARMA
surowa, włoska szynka o łagodnym smaku wytwarzana z udźców wieprzowych (na 5 lit.).
SZYNKA PARMEŃSKA
surowa, włoska szynka o łagodnym smaku wytwarzana z udźców wieprzowych (na 15 lit.).

Oprócz SUROWA, WŁOSKA SZYNKA O ŁAGODNYM SMAKU WYTWARZANA Z UDŹCÓW WIEPRZOWYCH sprawdź również:

pojedynczy wyścig ,
żołnierz Chrobrego ,
pulpet z masy z surowego, siekanego i utłuczonego mięsa cielęcego lub drobiowego, zmieszanego ze śmietaną ,
polimer z grupy poliestrów, będący formalnie estrem kwasu węglowego ,
dziewiąty miesiąc w roku według kalendarza gregoriańskiego, ma 30 dni ,
miasto w Anglii, port nad rzeką Dee ,
stewa ,
klacz o maści karej, gniadej lub kasztanowatej z domieszką białych włosów ,
urządzenia spełniające określone funkcje; zestaw takich urządzeń ,
zaburzenie urojeniowe występujące wśród pielgrzymów i turystów odwiedzających Izrael a w szczególności Jerozolimę ,
CARGO ,
dielektryk znajdujący się w błonie komórkowej komórek Schwanna, układających się wokół aksonu komórki nerwowej i tworzących tzw. otoczkę mielinową ,
Elopomorpha - nadrząd ryb promieniopłetwych (Actinopterygii) z infragromady doskonałokostnych (Teleostei), obejmujący rzędy ryb charakteryzujących się larwą typu leptocefala oraz wydłużonym ciałem osobników dorosłych; są to głównie ryby morskie, w tym głębinowe, lub wpływające do estuariów ,
rodzaj cegły - wyrób budowlany z otworami, które - dzięki właściwościom izolacyjnym powietrza - dodatkowo zmniejszają przewodnictwo cieplne ,
AMBONA; przyścienna trybuna wykonana z kamienia, drewna lub metali często bogato zdobiona ,
miniaturowe radio, którego rozmiary pozwalają zwykle zmieścić odbiornik w dłoni ,
archimandryta w chrześcijańskim Kościele wschodnim ,
Myzomela erythrocephala - gatunek ptaka z rodziny miodojadów (Meliphagidae) ,
'Carmen' Bizeta ,
całoroczny, nietopniejący płat wiecznego śniegu, noszący znamiona szczątkowego lodowca ,
rodzaj wędzidła, którego działanie wspomagane jest przez zastosowanie dźwigni (przy pomocy czanki) ,
żartobliwe bądź pogardliwe określenie człowieka; liczba pojedyncza od formyludzie ,
dachówka w kształcie korytka, rynienki ,
najmniejsza część filmu ,
mieszkanka Wenezueli, kobieta pochodzenia wenezuelskiego ,
serbski kompozytor, dyrygent i pedagog (1883-1970); utwory symfoniczne, kameralne, opery ,
obóz sportowy lub rekreacyjny, który nie zapewnia uczestnikom noclegu, w związku z czym muszą oni dojeżdżać na organizowane zajęcia ,
działanie lub działania, które mają celowo odwlec w czasie coś, co jest nieuchronne ,
uraz stawu objawiający się jego obrzękiem i bolesnością, prowadzący do jego uszkodzenia ,
tupajowate, Tupaiidae - rodzina ssaków łożyskowych z rzędu wiewióreczników; występują w południowo-wschodniej Azji, w tym również na Borneo i Filipinach

Komentarze - SUROWA, WŁOSKA SZYNKA O ŁAGODNYM SMAKU WYTWARZANA Z UDŹCÓW WIEPRZOWYCH. Dodaj komentarz

6-4 =

Poleć nas znajomym:

📧 🌐 💬 💼 📌 🐦
Quantcast